X
Excepcionalitat per sequera!
Portada Ŕrea de Serveis Territorials Medi Ambient Deixalleria municipal
Botó que mostra/amaga menú lateral
Deixalleria municipal

DADES

Carrer de la Indústria, 36.
Polígon industrial
08392 Sant Andreu de Llavaneres

Tel: 937 928 474

HORARI

 Nous horaris (a partir del 17/10/22): 

  • De dilluns a divendres
    De 10 a 14 h
    De 16 a 19 h
  • Dissabtes i diumenges
    De 10 a 14 h
    De 16 a 20 h

Els festius, l'equipament restarŕ tancat.

És el centre de recollida dels residus que no poden ser dipositats en la recollida domiciliària. Aquests residus són transportats a gestors autoritzats per al seu correcte reciclatge.

És una instal·lació tancada i vigilada, de manera que no s'hi poden realitzar abocaments incontrolats. Els usuaris disposen d'una oficina de recepció on, a més de dur un registre dels residus que entren, s'informa d'on cal dipositar-los.

Està equipada amb diferents tipus de contenidors, segons els materials. A més, per als residus especials, compta amb un recinte tancat, aïllat i protegit de la pluja.

Activitats

• Recollida selectiva de residus municipals que no poden dipositar-se en el sistema de recollida porta a porta (mobles, bateries, olis de cuina, pintures...)

Càpsules de cafè

La deixalleria disposa de contenidors per a la recollida de les càpsules de cafè. La condició per poder-les reciclar és que estiguin netes de cafè.

Targeta d'usuari

Per fer ús del servei de deixalleria, cal disposar de la targeta d'usuari, que és obligatòria des del gener de 2012. Si no en teniu, us heu d'adreçar a l'Oficina del porta a porta, a l'Espai Labandària, amb l'últim rebut de la taxa d'escombraries.

Autorització de particulars

Descarregueu-la aquí.

MÉS INFORMACIÓ

Ordenança municipal de residus: la deixalleria municipal

 
Diputació de Barcelona
^