X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Portada Ŕrea de Serveis Territorials Medi Ambient Deixalleria municipal
Botó que mostra/amaga menú lateral
Deixalleria municipal

DADES

Carrer de la Indústria, 36.
Polígon industrial
08392 Sant Andreu de Llavaneres

Tel: 937 928 474

HORARI

Estiu (25/03 al 28/10):
Dimarts a dissabte de 9 a 13h i de 17 a 20h
Diumenges de 9 a 14h

Hivern (29/10 al 24/03):
Dimarts a dissabte de 10 a 14h i de 16 a 19h
Diumenge de 9 a 14h

DILLUNS TANCAT

És el centre de recollida dels residus que no poden ser dipositats en els contenidors soterrats del sistema de recollida municipal. Aquests residus són transportats a gestors autoritzats per al seu correcte reciclatge.

És una instal·lació tancada i vigilada, de manera que no s'hi poden realitzar abocaments incontrolats. Els usuaris disposen d'una oficina de recepció on, a més de dur un registre dels residus que entren, s'informa d'on cal dipositar-los.

Està equipada amb diferents tipus de contenidors, segons els materials. A més, per als residus especials, compta amb un recinte tancat, aïllat i protegit de la pluja.

Activitats

• Recollida selectiva de residus municipals que no poden dipositar-se als contenidors soterrats (mobles, bateries, olis de cuina, pintures...)

Novetat

La deixalleria disposa de contenidors per a la recollida de les càpsules de cafè. La condició per poder-les reciclar és que estiguin netes de cafè.

Targeta d'usuari

Per fer ús del servei de deixalleria, cal disposar de la targeta d'usuari, que és obligatòria des del gener de 2012. Si encara no en disposeu, us heu d'adreçar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) amb l'últim rebut de la taxa d'escombraries.

Autorització de particulars

Descarregueu-la aquí.

MÉS INFORMACIÓ

Ordenança municipal de residus: la deixalleria municipal

 
Diputació de Barcelona
^