Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2020 Can Caralt, obert per vacances 2020
Cal reservar l'accés amb antel·lació: més informació aquí

Amb l'agost, arriba el festival de música "Can Caralt, obert per vacances", un clàssic de l'estiu a Llavaneres, que se celebra els divendres d'agost als jardins de Can Caralt. Aquest 2020 tornarem a tenir l'actuació prèvia d'alumnes de l'Escola Municipal de Música Llavaneres en tres dels concerts però no hi haurà visita al museu, que estarà tancat durant tot l'agost.

Quatre concerts ompliran de músiques diverses les nits estiuenques. Obrirà el programa Beatl's (Tribut), el dia 7 d'agost a les 22 hores. I completen el programa Núria Graham (14 d'agost), Fantasia quintet (21 d'agost) i Ignasi Terraza trio (28 d'agost). Per contribuir a controlar l'expansió de la Covid-19, per assistir als concerts caldrà demanar entrada de manera anticipada.

Actuacions prèvies
Tots els concerts tindran lloc a les 22 hores. Els concerts de l'Escola de Música començaran mitja hora abans, a les 21.30 hores, i es faran les tres darreres setmanes. Aniran a càrrec de Clara Requejo, piano, guitarra i veu (14 d'agost), Júlia Sabater, piano (21 d'agost) i Cris Aceña, piano (28 d'agost).

El cartell
'Can Caralt, obert per vacances' s'anuncia, aquest any, amb una obra de l'artista llavanerenc Albert Moleón, que planteja un cartell colorista i amb molta força, amb una guitarra elèctrica com a protagonista. Albert Moleón Giménez és pintor, il·lustrador i escultor, nascut a Barcelona l'any 1964 i resident a Llavaneres des dels anys 80. És el quart any que el cartell del festival és obra d'un artista local. Es va estrenar Emma Agustí el 2017, Quim Ventura va fer-se'n càrrec el 2018 i l'any passat vam poder lluir una obra de Tomàs Safont-Tria.

Can Caralt, obert per vacances