X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 31.07.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Can Caralt, obert per vacances
Reserva d'entrades en línia amb els concerts de 'Can Caralt, obert per vacances'
A partir de dilluns 3 d'agost es podran reservar les localitats per a l'actuació de divendres 7 d'agost

Les regidories de Cultura i de Noves Tecnologies estrenen un nou sistema per reservar les entrades a concerts i activitats municipals a través del web municipal. Aquest nou sistema s'aplicarà a partir de dilluns 3 d'agost per aconseguir localitats per als concerts del cicle 'Can Caralt, obert per vacances'. En aquest cas, a més, també s'ha habilitat un número de telèfon exclusiu per atendre les demandes de reserva.

A partir de dilluns 3 d’agost, les persones que hi estiguin interessades podran fer la reserva d’entrades del primer concert de divendres del cicle ‘Can Caralt, obert per vacances 2020’ fent clic a l’apartat de cita prèvia del web municipal o directament a aquest enllaç, que estarà actiu a partir de dilluns. La reserva també es podrà fer telefònicament. En aquest cas, de dilluns a divendres, de 9 a 12 hores, trucant al 937023625.

L’aforament del cicle ‘Can Caralt, obert per vacances 2020’ és limitat, per la qual cosa la reserva d’entrades es podrà fer fins que s’exhaureixin les localitats. Cada dilluns s’obrirà la reserva corresponent al concert del divendres d’aquella mateixa setmana. Cada persona podrà reservar un màxim de quatre entrades.

En fer la reserva en línia, el sol·licitant rebrà un codi sms al telèfon mòbil i un correu electrònic amb els tiquets. El dia del concert, per accedir al recinte, caldrà mostrar les entrades, ja sigui impreses en paper o amb la pantalla del telèfon. Els tiquets incorporen un codi QR que permet accedir al recinte el dia del concert.

Els jardins de Can Caralt obrirà les portes a les 21 hores, una hora abans de l’inici del concert i per accedir-hi caldrà dur el DNI i l'entrada impresa o al mòbil.

Mesures higienicosanitàries per al cicle ‘Can Caralt, obert per vacances 2020’

  • Per accedir al recinte és obligatori l’ús de la mascareta.
  • Cal respectar la distància de seguretat, per la qual cosa no es poden moure les cadires i s’ha de mantenir la manera com s’han disposat.
  • No hi haurà taules ni servei de bar.    

El cartell

T'expliquem les propostes de l'edició d'enguany: 'Can Caralt, obert per vacances' es prepara per a una edició molt especial

Informació relacionada
Divendres, 7 d'agost de 2020
Cal reservar l'accés amb antel·lació: més informació aquí
Diputació de Barcelona
^