Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2011 12a Festa del Pèsol
pesol'11


Aquest dilluns s'ha celebrat la darrera reunió abans de la celebració de la 12a Festa del Pèsol amb els productors i expositors, i amb la comissió de seguiment de la marca de garantia Pèsol de Llavaneres.
pesol'11

Pel que fa a aquesta darrera, s'ha aprovat mantenir la marca de garantia als productors de pèsol que van sol·licitar la certificació i que són els mateixos que la tenien l'any passat (Horta Rabassa, Horta Marcó, Horta Marré, Horta Graupera i Horta Marc Pera). A més, també s'ha acordat el nom de la persona que rebrà el guardó Pèsol d'Or 2011 durant el transcurs del proper

sopar de gala

.

Pel que fa al seguiment de la Festa del Pèsol, els assistents a la reunió han planificat el repartiment final de l'espai firal i s'ha confirmat que el preu de venda del quilo de pèsol serà de 8 euros pels dies de la Fira, mantenint el mateix preu de l'any passat.

En relació al Musicart, s'ha establert que les actuacions es facin al carrer de Munt, Ca l'Alfaro i a la glorieta del passeig Mare de Déu de Montserrat, mentre que des de la regidoria de Promoció Econòmica s'animarà als comerços a tenir oberts els establiments durant els dies de la Festa del Pèsol.

També s'ha assignat que l'encarregat d'elaborar la recepta del pèsol que es publicarà i es repartirà entre els assistents serà l'Horta Marcó.