Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2011 13a Promoció de Productes Típics
Pomes farcides  Bolets  Coca de Llavaneres

Les pomes farcides de Sant Andreu, la cuina del bolet i la coca de Llavaneres. Aquests són els protagonistes dels menús especials que del 18 al 30 de novembre serviran 10 restaurants locals amb motiu de la 13a Mostra Gastronòmica de Promoció de Productes Típics. A més de gaudir de la mostra, la vila convida a participar del programa que, el cap de setmana del 26 i 27 de novembre, omplirà d'activitat el passeig de la Mare de Déu de Montserrat, amb la finalitat de promoure aquests plats típics de la tardor i les postres més característiques de Llavaneres.

RESTAURANTS PARTICIPANTS A LA MOSTRA GASTRONÒMICA
Del 18 al 30 de novembre

PINS MAR
Assortiment de bolets i llagostins
Bacallà amb rossinyols
Coca de Llavaneres
Pa, cafè i aigua
Preu per persona: 27,00 €
(IVA inclòs)

EL RACÓ DEL NAVEGANT
Carpaccio de tomàquet amb poma i foie (17,82 €)
Calamars saltejats amb ceps (26,46 €)
Suprema de llobarro amb all, romaní i farigola (29,05 €)
(IVA inclòs)

GRUP GRAUPERA
Ous amb bolets i llagostins
Poma farcida
Coca de Sant Andreu de Llavaneres
Preu per persona 25,92 €
(IVA inclòs)

NOSTRUM LLAVANERES
Arròs de muntanya a la cassola (4,70 €)
Vedella amb bolets (6,25 €)
Peus de porc amb llenegues (6,20€)

LA BRASA DE MUNT
Carpaccio de bou amb salsa de bolets o parmegiano o Remenat de bolets amb botifarra blanca i negra
Pomes farcides a l’estil llavanerenc o rodó de vedella amb bolets
Coca de Llavaneres
Vi de la casa i cafè
22,00€ (IVA inclòs)

HANDICAP RESTAURANT
Pebrots farcits de bolets amb salsa de ceps (12,65€)
Rossinyols amb bull negre i verdura (17,90€)
Rissotto de ceps i verdures (16,50€)

LA PANIFICADORA
Primers plats: Amanida tèbia de bolets o rissotto de ceps o saltat de bolets amb botifarra negra
Segons plats: Mandonguilles amb bolets o fricandó o bacallà amb ceps i trompetes de la mor.
Vi de la casa, postres i cafè
Preu per persona 24 €
(IVA inclòs)

CAN MORERA DELS TARONGERS
Carpaccio de peus de porc amb ceps i vinagreta de pinyons
Patata emmascarada amb botifarra del perol i oli de tòfona
Lluç del Cantàbric amb saltat de carxofes, patates i rossinyols
Galta de vedella estofada al vi negre amb camagrocs
Brownie amb gelat de baileys
Preu per persona 39€
(IVA inclòs)

MASIA BARTRÉS
Poma farcida a l’estil de Llavaneres (12,96 €)
Saltat de bolets del temps amb botifarra del Perol (8,64€)
Vedella amb bolets (7,02€)
(IVA inclòs)

GOOD & FUNNY
Rossinyols amb tires de sípia i verduretes
Bacallà a la llauna o entrecot a la brasa de carbó
Poma a l’estil de la iaia Quica
Vi de la casa i aigua
22,00€ (IVA inclòs)


Amb el patrocini de: Estrella Damm Inedit