Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Societat 2011 Setmana de la Mobilitat 2011
Es faran el cap de setmana de l'1 i el 2 d'octubre

Setmana de la Mobilitat

Llavaneres s'afegeix a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb dues activitats. Dissabte 1 d'octubre, s'organitzarà una caminada popular. I l'endemà diumenge, una pedalada. Dues manera de reivindicar que hi ha una altra manera de moure's. La crida la fa la Regidoria de Medi Ambient i Mobilitat, amb la col·laboració d'entitats de la vila. Aquests dies, amb motiu de la celebració de la Setmana de la Mobilitat, es repartirà material commemoratiu entre els veïns. La Setmana l'organitza la Generalitat de Catalunya.

Cartell passejada popular Cartell pedalada popular

 

A peu, pel plaer de passejar

La primera proposta és una camimada. La comitiva es trobarà al parc de Ca l'Alfaro, a les deu del matí de dissabte 1 d'octubre. El recorregut començarà pel nucli antic, continuarà cap a l'església antiga, arribarà a Can Cabot de Munt i finalitzarà al parc de la Font de la Llorita, on se servirà un refrigeri entre els participants.

 

En bici fins a Sant Pere

Aquesta és la proposta per a diumenge 2 d'octubre: una pedalada popular. El punt de trobada dels ciclistes, en aquest cas, és a les onze del matí, al parc de la Font de la Llorita, i es proposa baixar pel carril bici fins a Sant Pere i tornar a pujar fins al parc de Llorita, on també hi haurà un piscolabis per als participants. Per aquesta activitat, la Regidoria compta amb la col·laboració de l'associació BTT Roc de l'Avi.

 

La setmana de la Mobilitat

Del 22 al 29 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Sota el lema 'Estalvia combustible, regala aire net', la Setmana del 2011 proposa una cerca de noves formes de mobilitat, allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular, cap a un transport més sostenible. Canviar el nostre mode de transport pot significar viure en una ciutat millor i respirar un aire de més qualitat i més saludable. Agafar el transport públic col·lectiu per anar a la feina, moure’s en bicicleta per la ciutat o caminar per anar de compres en comptes d’agafar el cotxe pot jugar un paper molt important en la salut.

Més informació, en el web de la Generalitat de Catalunya.