Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis Centrals Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum Notícies
El cicle per a la formació i l'ocupació inclou vint-i-set sessions dedicades a l'emprenedoria, el comerç, la recerca de feina i els joves

El Forma't 2016 arrenca a primers de març i s'allargarà fins al desembre. Aquesta serà la quarta edició d'un cicle que vol fomentar la formació i l'ocupació i que en els  darrers cursos ha estat un èxit. En aquesta ocasió, s'oferiran vint-i-set sessions dedicades a l'emprenedoria, el comerç, la recerca de feina i els joves. És una proposta de la regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme de Sant Andreu de Llavaneres, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

Forma't 2016A Llavaneres s'oferiran un total de dinou propostes, des del 8 de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora i fins a final d'any. Seran conferències, tallers i cursos i s'impartiran a la Biblioteca municipal i, en el cas de les propostes adreçades als joves, en el Casal de Joves de Llavaneres.

Una de les novetats d'aquest 2016 és que les activitats s'han programat a partir de quatre grans blocs, atenent el perfil del participant a qui s'adreça l'oferta lectiva: comerciants, emprenedors, persones que volen millorar l'ocupació o joves. En el cas dels comerciants, per exemple, s'oferiran en horari de migdia, per tal que no coincideixi amb els horaris comercials. Entre d'altres, podran accedir a un curs d'anglès.

Pel que fa a Sant Vicenç de Montalt, s'han programat vuit propostes, que també inclouen xerrades i formació.

Aquí, us podreu inscriure a les primeres sessions de Llavaneres i de Sant Vicenç del Forma't.

Save