Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Societat 2016 Olimpíades Populars 2016
La flama olímpica arribarà per mar a les 19 hores a la platja de Llavaneres, divendres 1 de juliol, i els rellevistes la portaran fins el peveter, que se situarà al passeig de la Mare de Déu de Montserrat

Olimpíades Populars 2016Compte enrere per a l'inici de les Olimpíades 2016, les novenes de la història de Llavaneres. Com cada quatre anys, el poble està a punt per viure una quinzena intensa d'activitat esportiva. Els veïns faran pinya al voltant del seu barri en les diferents competicions. Les Olimpíades s'inauguren aquest divendres 1 de juliol. A les 7 de la tarda, la flama olímpica arribarà per mar a la platja de Llavaneres. Els rellevistes la pujaran fins el peveter, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat, on entitats i participants l'esperaran. Aquest any i en reconeixement als seus darrers èxits esportius, les encarregades d'encendre'l seran Alba Hidalgo i Clàudia Luna. De l'1 al 10 de juliol, més de 300 esportistes competiran per defensar el color del seu barri i aconseguir medalles i trofeus. La marxa nocturna, el pàdel o el dòmino són algunes de les propostes que més interès han suscitat. El dia 10 se celebrarà la cloenda d'aquests novens jocs olímpics amb una festa a la plaça de la Vila.

Tota la informació, en el programa de les Olimpíades.

Save

Save

Save

Save

La flama olímpica arribarà per mar a la platja de Llavaneres a les 7 de la tarda. El regidor d'Esports, Emili Minguell, la recollirà i donarà pas a l'encesa de la torxa, per al seu trasllat, a càrrec dels rellevistes olímpics, fins el centre de la vila, on s'encendrà el peveter. Els Batubanyuts seran els encarregats aquest any d'amenitzar l'arribada de la torxa.

Paral·lelament, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat haurà començat la festa, amb exhibicions i demostracions a càrrec d'entitats esportives de la vila. A partir de les 7 de la tarda, el públic assistent podrà gaudir d'exhibicions de patinatge artístic, de taekwondo i de ball de Bollywood.

L'encesa del peveter està prevista cap a les 20 hores. Una comitiva integrada per participants olímpics organitzats per barris tot acompanyaran la torxa en el tram final del recorregut. Serà l'inici de dues setmanes intenses d'esport i diversió. Fins al 10 de juliol, hi ha moltes propostes per a tots els públics.

La Comissió Olímpica fa una crida a la participació ciutadana. Tothom és convidat aquest divendres 1 de juliol a la cerimònia d'obertura dels jocs olímpics de Llavaneres!