Nova edició del Sopar gastronòmic del Bolet al restaurant Vil·la Minerva de Llavaneres. Serà el 12 de novembre a les 21 h en el marc de la Fira de Tardor.
El menú consta d'un aperitiu amb rissoto, croquetes saltarines i tempura de bolets. Després caputxí de carreretes, carpaccio de gambes d'Arenys amb ceps del Montseny i gules de muntanya. L'àpat continuarà amb múrgules farcides de foie amb reducció de salsa d'ànec, mandonguilles de rap amb rossinyols i peus de porc amb mongetes del ganxet i fredolics. I per postres, brotxeta de fruites amb bolets confitats i màgnum de vainilla bourbon amb melmelada de bolets.
Per confirmar reserva, cal fer el pagament al compte 20130311460200708008, tot indicant el número de comensals. El preu és de 55 €.
Organitzen els següents restaurants:
Vil·la Minerva (Sant Andreu de Llavaneres) 93 792 61 04
Can Majó (Arenys de Mar) 93 792 31 54
El Paller (Premià de Mar) 93 752 41 68