Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Cultura i Festes Notícies

L'Ajuntament convida tots els veïns, veïnes i visitants a gaudir de les novetats i de l'ampli i variat ventall de propostes lúdiques en una edició que torna a situar la Carpa de Circ com a epicentre de la festa. Podeu consultar el programa clicant aquest enllaç.

Bases reguladores del concurs de percussió Llavatraka 2017

FM Hivern Llavaneres

Llavaneres es prepara per gaudir, riure i compartir. Del 30 de novembre al 3 de desembre, arriba una nova edició de la Festa Major de Sant Andreu, segell d'identitat indiscutible de la vila. El regidor de Cultura i Festes i Joventut, Xavier Noms, manifesta que "l'Ajuntament, entitats, associacions, veïns i veïnes hem de mantenir sempre viva la flama de la festa; ara més que mai, ens cal espai per al retrobament i per a l’esbarjo, per això enguany oferim un programa carregat de novetats que també conserva l'essència de la tradició".

Els dies de diversió, cultura popular, espectacles i art se succeiran a Llavaneres en una festa en què la Carpa de Circ instal·lada a Ca l'Alfaro tornarà a ser el punt neuràlgic de les activitats organitzades. Podeu descarregar el fulletó de la Festa Major de Sant Andreu per conèixer amb més detalls totes les propostes lúdiques pensades per a tots els públics i adaptades als gustos i interessos dels veïns, veïnes i visitants.

Quatre dies de gresca
La Nit Jove, el 3r Concurs de percussió Llavatraka amb la participació de 16 colles, la Nit Revival, el Concert de Jazz de Ginger & The Grumpy Groove i l'espectacle teatral Ruth i Mercè. Separades... I què? són algunes de les propostes més destacades de la festa. El programa, a més, inclou també activitats infantils, esportives, gastronòmiques -com la degustació de cuines del món i l'escudella solidària-, altres de tradicionals -com la ballada de sardanes i la cercavila de gegants- i també de culturals -com la visita guiada per la població Llavaneres entre el renaixement i el modernisme i l'exposició de fotografies de Quim Bertran. En referència al programa d'enguany, Xavier Noms assenyala que "ha estat concebut, de nou, amb la finalitat que tots i totes, de petits a grans, hi trobin moments per al record amb una combinació que esperem gaudir-la tots junts i com a exemple de poble alegre, entusiasta i arrelat a les tradicions".

Activitats prèvies per escalfar motors
Abans de donar el tret de sortida a la Festa Major de Sant Andreu el proper dijous dia 30 de novembre, l'Ajuntament proposa diverses activitats prèvies de caràcter cultural, esportiu i de conscienciació social. En aquest darrer cas, el divendres 24 de novembre es llegirà el manifest amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, mentre que l'endemà està previst el teatre-fòrum Són coses de nens!  amb l'objectiu de treballar l'assetjament escolar i la corresponsabilitat en l'educació dels fills i filles.

L’Ajuntament agraeix a totes les entitats, associacions, veïns i veïnes la seva col·laboració i participació en l'organització dels actes, ja que el seu esforç i treball permeten convertir aquesta festa transversal en dies inoblidables per a tots els llavanerencs, llavanerenques i visitants. És el moment d'omplir els carrers i la Carpa, nit i dia, per convertir aquesta celebració en una festa de tots i totes!

Programa Festa de Sant Andreu 2017

Programa Festa de Sant Andreu 2017

Fitxer: Programa_FMHivern_DEF.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 1.04 MB