Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 09.11.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La Regidoria d'Educació proposa teatre per a debatre amb l'activitat 'Són coses de nens!'
Aquesta proposta de suport a la funció educativa de les famílies tindrà lloc el dissabte 25 de novembre, a les 11 hores, al gimnàs de l'Escola Serena Vall.

CosesnensLlavaneres

Amb l'objectiu de treballar l'assetjament escolar i la corresponsabilitat en l'educació dels fills i filles, la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres impulsa 'Són coses de nens!', una activitat teatral per fomentar el debat col·lectiu i ajudar en la planificació i execució de mesures de prevenció i detecció de situacions de bullying entre infants i adolescents. La regidora d'Educació, Anna Sosa, manifesta que "l'assetjament provoca un patiment que bloqueja els infants i joves i no els ajuda en el seu desenvolupament personal i emocional, per això engeguem aquesta nova proposta per abordar i combatre situacions d'abusos".

Aquesta activitat gratuïta, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i està emmarcada en el programa 'Eduquem en família: activitats de suport a la funció educativa de les famílies', s'adreça a pares, mares, tutors i agents del sector educatiu i es realitzarà el proper dissabte 25 de novembre, a partir de les 11 hores, al gimnàs de l'Escola Serena Vall.

El teatre-fòrum consistirà en la realització d'una peça teatral sobre un conflicte escolar amb l'objectiu d'abordar aquest problema i solucionar-lo conjuntament amb el públic. Es diferenciaran quatre parts: presentació, representació teatral, debat i conclusions. D'aquesta manera, a través del teatre es buscaran solucions i alternatives a situacions diverses per millorar les relacions entre professionals i famílies i potenciar així la corresponsabilitat educativa. L’entitat Forn de teatre Pa'tothom serà l'encarregada de conduir la sessió, amb Montserrat Forcadas com a dinamitzadora i Judit Salua, Amy Claire i Eduard Benito com a intèrprets.

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres anima els veïns i veïnes a assistir a l'activitat 'Són coses de nens!' i implicar-se activament en aquest procés que té la voluntat d'afavorir el debat col·lectiu, fomentar la cohesió social i promoure, establir i aplicar mesures educatives al voltant dels casos d'assetjament escolar.

Diputació de Barcelona
^