Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada L'Ajuntament Alcaldia Notícies

La sessió tindrà lloc el proper divendres 2 de febrer, a partir de les 20 hores, a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Logo Llavaneres

Amb la voluntat de desenvolupar més i millors polítiques de participació ciutadana i fer un salt qualitatiu pel que fa a transparència i qualitat democràtica, l'alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Nani Mora, convoca una audiència pública per al proper divendres 2 de febrer, a partir de les 20 hores, a la Sala de Plens.

D'aquesta manera, es dóna compliment a l'article 96 del Reglament Orgànic Municipal, que estipula que els ciutadans i les ciutadanes tenen el dret d'audiència pública, la qual consisteix a fer sessions obertes a tothom que ho desitgi, per tal de ser informats i escoltats respecte a temes de competència municipal.

Mora destaca que "des de l'equip de govern s'estan fent les passes adequades per seguir apropant al màxim les actuacions de l'administració als veïns i veïnes i oferir-los canals de participació directes".

L'Ajuntament anima els veïns i veïnes a assistir i participar activament en aquesta convocatòria d'audiència pública, una sessió en què els assistents podran proposar, debatre, reflexionar i preguntar entorn de l'acció de govern a Sant Andreu de Llavaneres.