X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 18.01.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'alcalde de Sant Andreu de Llavaneres convoca una audičncia pública per a debatre temes d'interčs municipal

La sessió tindrà lloc el proper divendres 2 de febrer, a partir de les 20 hores, a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Logo Llavaneres

Amb la voluntat de desenvolupar més i millors polítiques de participació ciutadana i fer un salt qualitatiu pel que fa a transparčncia i qualitat democrŕtica, l'alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Nani Mora, convoca una audičncia pública per al proper divendres 2 de febrer, a partir de les 20 hores, a la Sala de Plens.

D'aquesta manera, es dóna compliment a l'article 96 del Reglament Orgŕnic Municipal, que estipula que els ciutadans i les ciutadanes tenen el dret d'audičncia pública, la qual consisteix a fer sessions obertes a tothom que ho desitgi, per tal de ser informats i escoltats respecte a temes de competčncia municipal.

Mora destaca que "des de l'equip de govern s'estan fent les passes adequades per seguir apropant al mŕxim les actuacions de l'administració als veďns i veďnes i oferir-los canals de participació directes".

L'Ajuntament anima els veďns i veďnes a assistir i participar activament en aquesta convocatňria d'audičncia pública, una sessió en quč els assistents podran proposar, debatre, reflexionar i preguntar entorn de l'acció de govern a Sant Andreu de Llavaneres.

Diputació de Barcelona
^