Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis Centrals Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum Notícies
Setmana Catalana Vela

De l'1 al 4 de maig, el port Balís serà l'escenari central de la Setmana Catalana de Vela, una de les regates més emblemàtiques que se celebren al litoral català, tant pel seu alt nivell de participació com pel nombre de classes inscrites.

Llavaneres serà la seu d'aquest esdeveniment esportiu fins el 2010, gràcies a què la Federació Calana de Vela ha designat el Club Nàutic El Balís com a port esportiu organitzador per als propers 2 anys.

Port balísEl port Balís acollirà, durant quatre dies, competicions de diferents categories i tipus d'embarcacions. L'organització estima la participació de fins a 400 embarcacions i una assistència de més d'un miler de persones, entre els participants i els seus acompanyants. L'Ajuntament de Llavaneres dóna tot el seu suport als organitzadors de la Setmana Catalana de Vela, amb l'organització d'activitats paral·leles a la competició i la regulació dels accessos, entre d'altres accions.

Durant la celebració de l'esdeveniment, es convidarà els esportistes i els assistents a gaudir de l'àmplia oferta turística, gastronòmica i de lleure que la vila posa al seu abast. A més a més, s'instal·larà un Village a l'interior del port per fer més amena l'estada als visitants i es comptarà amb voluntaris de l'IES Llavaneres per a tasques de suport a l'organització.

Per més informació de la 22a Setmana Catalana de Vela, cliqueu aquí.