Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada └rea de Serveis Territorials Noves Tecnologies NotÝcies
Els ve´ns poden fer servir la xarxa oberta WIFI Llavaneres, un cop acceptades les condicions de navegaciˇ.

L'Ajuntament de Llavaneres, a travÚs de la Regidoria de Noves Tecnologies, posa en marxa el projecte “WIFI Oberta”, amb l'objectiu que tots els ciutadans del municipi disposin de connexiˇ a internet en espais p˙blics de la vila, gratu´ta, de qualitat i d'alta velocitat. La connexiˇ estÓ pensada per utilitzar exclusivament en aquests espais, i no substituirÓ el servei particular.

En una primera fase, es disposarÓ del servei d'Internet Wi-Fi en la zona de Ca l'Alfaro i a la plaša del Primer d'Octubre (avinguda de la Mare de DÚu Montserrat). En aquest perÝmetre de cobertura, els usuaris hauran de connectar-se a la xarxa que porta el nom de “WIFI Llavaneres”. Immediatament desprÚs d'acceptar les condicions de navegaciˇ, els internautes podran accedir a un servei de Wi-Fi gratu´t.

La regidora de Noves Tecnologies, Teresa Vidal, destaca źla necessitat del municipi d'adaptar-se a una nova etapa digital, on les ciutats i els nuclis urbans han d'estar literalment connectats a les prestacions de la xarxa. A Llavaneres tenim clar que una localitat mÚs connectada, Ús una localitat mÚs intelĚligent╗.

La iniciativa forma part del projecte europeu źWIFI4EU╗,   impulsat per la Comissiˇ Europea, i que tÚ la finalitat d'oferir als ciutadans  un accÚs a Internet de qualitat en espais p˙blics com parcs, places, edificis oficials, biblioteques, centres de salut i museus de tota Europa. Podeu consultar mÚs informaciˇ sobre el projecte a: http://www.wifi4eu.cat/  

Xarxa actual WIFI: