Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada └rea de Serveis Territorials Noves Tecnologies NotÝcies
Els ve´ns poden fer servir la xarxa oberta WIFI Llavaneres, un cop acceptades les condicions de navegaciˇ.

L'Ajuntament de Llavaneres, a través de la Regidoria de Noves Tecnologies, posa en marxa el projecte “WIFI Oberta”, amb l'objectiu que tots els ciutadans del municipi disposin de connexió a internet en espais públics de la vila, gratuïta, de qualitat i d'alta velocitat. La connexió està pensada per utilitzar exclusivament en aquests espais, i no substituirà el servei particular.

En una primera fase, es disposarà del servei d'Internet Wi-Fi en la zona de Ca l'Alfaro i a la plaça del Primer d'Octubre (avinguda de la Mare de Déu Montserrat). En aquest perímetre de cobertura, els usuaris hauran de connectar-se a la xarxa que porta el nom de “WIFI Llavaneres”. Immediatament després d'acceptar les condicions de navegació, els internautes podran accedir a un servei de Wi-Fi gratuït.

La regidora de Noves Tecnologies, Teresa Vidal, destaca «la necessitat del municipi d'adaptar-se a una nova etapa digital, on les ciutats i els nuclis urbans han d'estar literalment connectats a les prestacions de la xarxa. A Llavaneres tenim clar que una localitat més connectada, és una localitat més intel·ligent».

La iniciativa forma part del projecte europeu «WIFI4EU»,   impulsat per la Comissió Europea, i que té la finalitat d'oferir als ciutadans  un accés a Internet de qualitat en espais públics com parcs, places, edificis oficials, biblioteques, centres de salut i museus de tota Europa. Podeu consultar més informació sobre el projecte a: http://www.wifi4eu.cat/  

Xarxa actual WIFI: