Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Salut Pública Notícies
El 14 de juliol la piscina municipal acollirà aquesta jornada solidària per recaptar fons per la investigació sobre aquesta malaltia

Un any més la Fundació per l'Esclerosi Múltiple promou la jornada solidària Mulla't per l'Esclerosi Múltiple, que tindrà lloc el diumenge 14 de juliol a la piscina municipal. La Regidoria de Salut Pública, amb el suport de la regidoria de Participació Ciutadana i la d'Esports, han organitzat diverses activitats durant el dia per recaptar fons per la investigació d'aquesta malaltia neurodegenerativa sense cura.

El diners que es recaptin diumenge amb la venda d'entrades aniran destinats íntegrament a la Fundació. Dins del recinte hi haurà tallers de manualitats per als infants, s'organitzarà un esmorzar i un vermut solidari, i a les 12 del migdia se celebrarà el tradicional salt a l'aigua simultani. A més també hi haurà l'activitat Fer metres a la piscina, on els voluntaris controlaran quants metres fa cada nedador, a qui se'ls lliurarà un diploma acreditatiu. Participar a les activitats tindrà un cost simbòlic d'un euro, i hi haurà una parada on es vendran productes de marxandatge de la Fundació.

La Regidoria de Participació Ciutadana ha obert aquest formulari per captar voluntaris que col·laborin en aquesta jornada solidària. Fins el dia 14 podreu adquirir marxandatge de la Fundació per l'Esclerosi Múltiple a Ca l'Alfaro, trobareu més informació aquí.

La regidora de Salut Pública, Gemma Martín, fa una crida a la participació a la 26a edició del Mulla't «per estar al costat de les persones que pateixen aquesta malaltia i les seves famílies i per recaptar fons perquè s'investigui i puguin millorar la qualitat de vida. Llavaneres és una vila solidària i és un orgull acollir activitats com aquesta».

mulla't 2019 sense vora