Participació ciutadana - Sant Andreu de Llavaneres

Notícies
En la trobada 'Gent del Barri' celebrada a l'Espai Labandària, el veïnat va expressar la necessitat de reformar voreres i va denunciar l'incivisme d'alguns veïns amb els gossos i les escombraries

Una vintena de veïns de Montalt-Catà-Grup Betlem va participar de la reunió de Gent de Barri, que va tenir lloc a l'Espai Labandària dimecres passat. L'alcalde de la vila, Nani Mora, el regidor de Participació Ciutadana, Gerard Viladomat i la regidora del barri, Maria José Cano, van atendre les preguntes i reflexions del veïnat, molt participatiu i disposat a compartir les seves inquietuds.

En general les aportacions dels veïns anaven encaminades a resoldre alguns problemes d'estacionament al barri, males olors del clavegueram i, queixes per l'acumulació de deixalleries en alguns punts i de defecacions de gossos al carrer. També es va sol·licitar que es reformin algunes voreres en mal estat i que es millori l'enllumenat.

D'altra banda, en cada reunió de Gent de Barri es demana que dos dels assistents participin voluntàriament de l'equip de treball del Pressupost Participatiu 2020, que es portarà a terme a la primavera.

Les properes reunions Gent del Barri seran: dijous 14 de novembre, a les 19h a l'Escola Jaume Llull amb les veïns d'Avall, Matas i Can Amat; divendres 15 a les 19 h de novembre a l’Escola Serena Vall amb els veïns de Bell-Aire i Ametllareda;  dissabte 16 a les 12 h als Apartaments Sant Pere amb els veïns de Can Sans; i  dimarts 19 a les 19 h al Club de Golf amb els veïns de Canafort-El Puntó.

Montalt