X
Telčfon per a situacions de vulnerabilitat
Notícies
14.11.2019
Veďns del Montalt, Catŕ i Grup Betlem fan arribar les seves demandes a l'equip de govern
En la trobada 'Gent del Barri' celebrada a l'Espai Labandŕria, el veďnat va expressar la necessitat de reformar voreres i va denunciar l'incivisme d'alguns veďns amb els gossos i les escombraries

Una vintena de veďns de Montalt-Catŕ-Grup Betlem va participar de la reunió de Gent de Barri, que va tenir lloc a l'Espai Labandŕria dimecres passat. L'alcalde de la vila, Nani Mora, el regidor de Participació Ciutadana, Gerard Viladomat i la regidora del barri, Maria José Cano, van atendre les preguntes i reflexions del veďnat, molt participatiu i disposat a compartir les seves inquietuds.

En general les aportacions dels veďns anaven encaminades a resoldre alguns problemes d'estacionament al barri, males olors del clavegueram i, queixes per l'acumulació de deixalleries en alguns punts i de defecacions de gossos al carrer. També es va sol·licitar que es reformin algunes voreres en mal estat i que es millori l'enllumenat.

D'altra banda, en cada reunió de Gent de Barri es demana que dos dels assistents participin voluntŕriament de l'equip de treball del Pressupost Participatiu 2020, que es portarŕ a terme a la primavera.

Les properes reunions Gent del Barri seran: dijous 14 de novembre, a les 19h a l'Escola Jaume Llull amb les veďns d'Avall, Matas i Can Amat; divendres 15 a les 19 h de novembre a l’Escola Serena Vall amb els veďns de Bell-Aire i Ametllareda;  dissabte 16 a les 12 h als Apartaments Sant Pere amb els veďns de Can Sans; i  dimarts 19 a les 19 h al Club de Golf amb els veďns de Canafort-El Puntó.

Montalt

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^