Notícies
02.09.2024
Recuperem la secció 'Adopta'm' per facilitar l'adopció de gats comunitaris al municipi
És un servei que ofereix l'ADALL amb el suport de l'Ajuntament

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres i l'Associació d'Ajuda a la Defensa d'Animals de Llavaneres (ADALL) recuperen la secció 'Adopta'm' al mini site de Participació Ciutadana amb l'objectiu de trobar una llar als gats comunitaris del municipi. En l'apartat 'pendent d’adoptar' trobareu els animals que es poden adoptar en aquest moment al poble. L'ADALL s'encarrega de facilitar totes les dades i fotografies de l'animal. Els gats es lliuren esterilitzats, vacunats i identificats amb xip. A més, se'ls fa els tests veterinaris bàsics necessaris. Podeu consultar la secció en aquest enllaç.

Amb l'objectiu de trobar un destí definitiu per a aquests animals i, alhora, garantir a l'adoptant que no pateixen cap malaltia greu, els gats es lliuren esterilitzats, vacunats i identificats amb xip. A més, se'ls fa els tests veterinaris bàsics necessaris. Això comporta un cost per a l'adoptant, que es notificarà en cada cas.

L'ADALL aprofita per recordar que els animals de companyia són una font de satisfacció i proporcionen molts beneficis als seus propietaris, però que, a la vegada, tenir animals de companyia exigeix complir un seguit de compromisos.

En cas que localitzeu pel carrer un gat que creieu que pot estar perdut, abandonat o que sigui sociable però estigui identificat, cal que contacteu amb la Policia Local de Llavaneres, trucant al telèfon 937926969.   

Les regidories de Benestar Animal i de Participació Ciutadana agraeixen a l'entitat el seu esforç diari per mantenir controlades les colònies de gats dels carrers de Llavaneres i ara també aquest compromís de treballar per concedir una llar a aquests animals abandonats al carrer.

Portada - ADALL adopta'm
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^