Participació ciutadana - Sant Andreu de Llavaneres

Notícies
El Club de Golf va acollir la reunió, on els veïns van demanar més seguretat i millores en l'enllumenat

Les trobades del projecte ‘Gent del Barri’ es van tancar dimarts al vespre amb la reunió amb els veïns de Canafort i El Puntó, celebrada al Club de Golf Llavaneras. Com totes les anteriors, l’acte va ser tot un èxit amb molta implicació del veïnat, amb moltes ganes de dir-hi la seva i aportar la seva visió per millorar el barri. L’alcalde de la vila, Nani Mora, la primera tinent d’alcalde, Gemma Martin i el regidor de Participació Ciutadana i del barri, Gerard Viladomat, van atendre les peticions dels veïns.

Les principals demandes que es van posar sobre la taula van ser la seguretat ciutadana i també millores als carrers i en l’enllumenat públic. També es van expressar queixes per la intensitat dels llums del camp de futbol i es va demanar una revisió de la seva col·locació i lluminositat. Així mateix, es va suggerir un canvi en la planificació de la mobilitat al barri, es van demanar espais o parcs públics i es va reclamar més informació de les obres de nous habitatges i d’urbanització de nous vials que s'estan executant a la zona.

El regidor Gerard Viladomat ha valorat molt positivament aquesta primera edició de les trobades ‘Gent del Barri’ i ha explicat que «l’equip de govern s’ha apropat als barris per copsar l’opinió dels veïns i atendre les seves demandes de primera mà. Tenim la voluntat d’aprofundir en aquesta proximitat i convocar més processos participatius perquè els veïns s’impliquin més en els temes d’interès públic». El proper gran projecte serà el Pressupost Participatiu 2020 per als quals s’han convidat a dos representants de cada barri.

Si voleu consultar el desenvolupament de les reunions ‘Gent del Barri’, ho podeu fer consultant aquest apartat del web municipal

Canafort gent del barri