X
Emergčncia per sequera!
Notícies
21.11.2019
Canafort i El Puntó posa punt i final a la primera edició de 'Gent del Barri'
El Club de Golf va acollir la reunió, on els veďns van demanar més seguretat i millores en l'enllumenat

Les trobades del projecte ‘Gent del Barri’ es van tancar dimarts al vespre amb la reunió amb els veïns de Canafort i El Puntó, celebrada al Club de Golf Llavaneras. Com totes les anteriors, l’acte va ser tot un èxit amb molta implicació del veïnat, amb moltes ganes de dir-hi la seva i aportar la seva visió per millorar el barri. L’alcalde de la vila, Nani Mora, la primera tinent d’alcalde, Gemma Martin i el regidor de Participació Ciutadana i del barri, Gerard Viladomat, van atendre les peticions dels veïns.

Les principals demandes que es van posar sobre la taula van ser la seguretat ciutadana i també millores als carrers i en l’enllumenat públic. També es van expressar queixes per la intensitat dels llums del camp de futbol i es va demanar una revisió de la seva col·locació i lluminositat. Així mateix, es va suggerir un canvi en la planificació de la mobilitat al barri, es van demanar espais o parcs públics i es va reclamar més informació de les obres de nous habitatges i d’urbanització de nous vials que s'estan executant a la zona.

El regidor Gerard Viladomat ha valorat molt positivament aquesta primera edició de les trobades ‘Gent del Barri’ i ha explicat que «l’equip de govern s’ha apropat als barris per copsar l’opinió dels veïns i atendre les seves demandes de primera mà. Tenim la voluntat d’aprofundir en aquesta proximitat i convocar més processos participatius perquè els veïns s’impliquin més en els temes d’interès públic». El proper gran projecte serà el Pressupost Participatiu 2020 per als quals s’han convidat a dos representants de cada barri.

Si voleu consultar el desenvolupament de les reunions ‘Gent del Barri’, ho podeu fer consultant aquest apartat del web municipal

Canafort gent del barri

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^