Participaciķ ciutadana - Sant Andreu de Llavaneres

Notícies
L'acciķ, sorgida de les propostes ciutadanes del Pressupost Participatiu, contribuirā a la millora de la seguretat del municipi

Els serveis municipals instalˇlaran durant aquest mes de desembre diverses cāmeres de videovigilāncia a la via pública, un element de seguretat tan per evitar infraccions de trānsit com per dotar la Policia Local de més visiķ de la vila. En total s'instalˇlaran 9 cāmeres, que estaran connectades en xarxa i el seu contingut es podrā visionar des de 2 monitors colˇlocats a la comissaria. Aquesta acciķ és resultant del projecte de Pressupost Participatiu del 2019.

Les cāmeres estaran ubicades a l'avinguda de Sant Andreu, al Camí del Pla de la Torreta, al passeig de la Mare de Déu de Lourdes, a l'avinguda de Catalunya i a la prefectura de la Policia Local. Algunes de les cāmeres aniran equipades amb un sistema de lectura de matrícules de vehicles. Pel que fa als dispositius instalˇlats a la comissaria, una de les cāmeres tindrā un micrōfon integrat tal com recomana el Síndic de Greuges.
Amb aquesta acciķ queden executats en la seva totalitat els projectes del Pressupost Participatiu 2019.

camera