Notícies
23.12.2019
Llavaneres es dota d'una xarxa de cŕmeres de videovigilŕncia
L'acció, sorgida de les propostes ciutadanes del Pressupost Participatiu, contribuirŕ a la millora de la seguretat del municipi

Els serveis municipals instal·laran durant aquest mes de desembre diverses cŕmeres de videovigilŕncia a la via pública, un element de seguretat tan per evitar infraccions de trŕnsit com per dotar la Policia Local de més visió de la vila. En total s'instal·laran 9 cŕmeres, que estaran connectades en xarxa i el seu contingut es podrŕ visionar des de 2 monitors col·locats a la comissaria. Aquesta acció és resultant del projecte de Pressupost Participatiu del 2019.

Les cŕmeres estaran ubicades a l'avinguda de Sant Andreu, al Camí del Pla de la Torreta, al passeig de la Mare de Déu de Lourdes, a l'avinguda de Catalunya i a la prefectura de la Policia Local. Algunes de les cŕmeres aniran equipades amb un sistema de lectura de matrícules de vehicles. Pel que fa als dispositius instal·lats a la comissaria, una de les cŕmeres tindrŕ un micrňfon integrat tal com recomana el Síndic de Greuges.
Amb aquesta acció queden executats en la seva totalitat els projectes del Pressupost Participatiu 2019.

camera
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^