Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada └rea de Serveis a les Persones Educaciˇ NotÝcies
Tots els centres educatius de la vila estaran tancats durant el dia de demÓ, aixÝ com l'Escola de M˙sica i el Casal de Joves

Davant de les previsions emeses pel Servei Meteorol˛gic de Catalunya i els avisos de perill de Protecciˇ Civil, l'Ajuntament ha decidit que demÓ tanquin tots els centres educatius de Llavaneres: les escoles bressol la Minerva i Sant Nicolau, les escoles Jaume Llull i Serena Vall i l'Institut Llavaneres. TambÚ s'ha decidit tancar des d'avui dos equipaments mÚs: l'Escola de M˙sica i el Casal de Joves.

Pel dia d'avui el consistori fa una crida als familiars que tinguin els seus fills o nets a les escoles a que els vagin a buscar l'abans possible, no caldrÓ esperar fins a l'hora de finalitzaciˇ de les classes. Tot plegat sˇn mesures preventives i en cap cas perquŔ hi hagi cap situaciˇ d'emergŔncia. L'Ajuntament demana que es minimitzin els desplašaments en la mesura del possible i que s'eviti realitzar activitats a l'aire lliure fins que passi aquest episodi meteorol˛gic.

Escola Jaume Llull