X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 20.01.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Suspeses les classes per l'alerta de llevantada
Tots els centres educatius de la vila estaran tancats durant el dia de demà, així com l'Escola de Música i el Casal de Joves

Davant de les previsions emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i els avisos de perill de Protecció Civil, l'Ajuntament ha decidit que demà tanquin tots els centres educatius de Llavaneres: les escoles bressol la Minerva i Sant Nicolau, les escoles Jaume Llull i Serena Vall i l'Institut Llavaneres. També s'ha decidit tancar des d'avui dos equipaments més: l'Escola de Música i el Casal de Joves.

Pel dia d'avui el consistori fa una crida als familiars que tinguin els seus fills o nets a les escoles a que els vagin a buscar l'abans possible, no caldrà esperar fins a l'hora de finalització de les classes. Tot plegat són mesures preventives i en cap cas perquè hi hagi cap situació d'emergència. L'Ajuntament demana que es minimitzin els desplaçaments en la mesura del possible i que s'eviti realitzar activitats a l'aire lliure fins que passi aquest episodi meteorològic.

Escola Jaume Llull

Diputació de Barcelona
^