Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada └rea de Serveis Centrals Promociˇ Econ˛mica, Empresa, Comerš, Turisme i Consum NotÝcies

MÚs comerš, mÚs LlavaneresLa regidoria de Promociˇ Econ˛mica, Empresa, Comerš i Consum treballa aquests dies per fer costat al teixit empresarial local davant l'aturada imposada per la crisi sanitÓria de la Covid-19 (coronavirus).

La regidoria ha desenvolupat un espai d'ajuda per fer front a l'estat d'alarma provocat per l'arribada al nostre paÝs i a tota Europa de la covid-19. Es pot consultar a les3viles.cat/coronavirus. A mÚs de servir com a eina de consulta de tota la informaciˇ oficial en relaciˇ a la pandŔmia, pot ser ˙til per planificar la sortida d'aquesta situaciˇ un cop remetin els efectes de la propagaciˇ del virus.

D'altra banda, Promociˇ Econ˛mica fa una crida entre el teixit empresariat perquŔ se sumin a una xarxa de suport i coordinaciˇ que estÓ organitzant per atendre les necessitats d'empresaris i comerciants locals.

La regidoria de Promociˇ Econ˛mica, Empresa, Comerš i Consum es posa a disposiciˇ de l'empresariat local per resoldre qualsevol dubte o peticiˇ. Podeu contactar-hi per correu electr˛nic .