Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis Territorials Mobilitat i Transports Notícies
Un sentit de circulació i aparcament a banda i banda. Aquesta és la solució pactada amb els veïns per a la reordenació de la baixada de la Torre Gran.

L'anunci de reordenació viària del carrer, el passat 14 de maig, va provocar queixes de veïns que s'oposaven als canvis proposats des del consistori. Es proposava que el vial mantingués el doble sentit de circulació des de l'avinguda de Sant Andreu fins als apartaments Paradís i que s'hi pogués estacionar a la banda de mar. En canvi, des d'aquest punt i fins al carrer de Mare de Déu del Pilar el vial passaria a tenir un sol sentit de circulació, en sentit Mataró. L'actuació també inclouria la senyalització de nous passos de vianants i la instal·lació d'un reductor de velocitat a l'altura dels contenidors soterrats.

La principal reclamació dels veïns va ser que es mantinguessin els espais d´estacionament, a banda i banda del carrer. Després d'una reunió virtual amb veïns del carrer -el president de la comunitat de veïns del Paradís i d'alguns blocs i també veïns a títol individual-, l'equip de govern ha decidit recollir aquesta reclamació. Finalment, la baixada de la Torre Gran tindrà sentit de circulació únic i s´hi permetrà estacionar en els dos marges.