Portada Àrea de Serveis Territorials Mobilitat i Transports
Botó que mostra/amaga menú lateral
Mobilitat i Transports

HORARI

Dilluns a divendres de 8.30 a 14 h.

REGIDOR
Àlex Neira Marí
Alcalde-president. Regidor de Governació, Serveis Municipals, Comunicació, Participació Ciutadana, Transparència, Mobilitat i Transports i Barris
Cita prèvia

La Regidoria de Mobilitat i Transports té com a missió principal treballar per aconseguir que la vila sigui accessible, integradora i sostenible, posant a les persones en primer terme enlloc dels vehicles. La Regidoria treballa per analitzar l'estructura urbana i implantar solucions de mobilitat que millorin la qualitat de vida i fomentin els espais de relació social.

  •    Crear itineraris, alliberats del trànsit de vehicles, que facilitin el desplaçament entre diferents punts d'interès de la població, tot reduint distàncies.
  •    Fomentar la comunicació amb mitjans de transport sostenible: a peu, en bici, en transport públic.
  •    Dotar l'autobús d'una bona freqüència de pas, de capacitat suficient per a tots els usuaris i augmentar la seva àrea de cobertura.
  •    Facilitar l'accés al transport públic a col·lectius amb més necessitats o menys recursos: joves, gent gran i persones amb discapacitat.
  •    Estimular que es deixi el cotxe a casa.
  •    Definir nous itineraris de desplaçament a peu i preservar-ne i potenciar els que ja hi ha.
  •    Impulsar un codi de disciplina viària, amb un triple objectiu: contenir la velocitat dins el nucli urbà, incrementar l'ús del casc i del cinturó de seguretat i reduir la contaminació acústica.
 

MÉS ACTUALITAT

NOTÍCIES
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
És un títol de transport per als nens i nenes de 4 a 16 anys que els permet fer gratuïtament un nombre il·limitat de viatges
Diputació de Barcelona
^