Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Ocupació Notícies
BrigadaJove
El consistori ha contractat un total de disset persones a través de Plans d'Ocupació per reforçar diferents serveis municipals

L'Ajuntament de Llavaneres reforça el servei de neteja amb la incorporació, per aquest estiu, de deu persones procedents dels Plans d'Ocupació Local 2020. D'aquestes noves incorporacions, tres ho han fet a la brigada municipal i els set restants ho fan a la Brigada Jove. A través dels Plans d'Ocupació 2020, l'Ajuntament de Llavaneres ha contractat en total disset persones del municipi, que es trobaven en situació d'atur, amb l'objectiu principal d'afavorir l'ocupació i pal·liar així els efectes de la crisi causada pel coronavirus.

Una de les prioritats del consistori amb els Plans d'Ocupació Local 2020 ha estat reforçar la brigada municipal i donar continuïtat al projecte de fomentar l'ocupació entre els més joves del municipi durant els mesos d'estiu. Aquestes noves incorporacions a la brigada municipal serviran de suport, sobretot, en les zones que més es necessiten, com ara la vigilància de les platges i el control d'abocaments incontrolats de deixalles, trastos vells o electrodomèstics al carrer i a l'exterior dels contenidors. D'altra banda, seguint la planificació feta des de la Regidoria de Medi Ambient, també està previst fer una important actuació de neteja a les bateries de contenidors i als voltants de les àrees de recollida selectiva.

A més d'aquestes deu persones que s'han incorporat al servei municipal de neteja, l'Ajuntament de Llavaneres ha contractat set persones més a través dels Plans d'Ocupació Local 2020. Aquestes persones han estat destinades a reforçar diferents àrees del consistori. Per finançar els Plans d'Ocupació 2020, l'Ajuntament ha destinat  una partida extraordinària de 136.437,44 euros que han servit per poder contractar en total disset persones del municipi i incentivar la creació de llocs de treball. 

Notícies relacionades

Llavaneres convoca disset nous Plans d'Ocupació per al 2020