Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis Territorials Medi Ambient Notícies
Parc Sunsi Móra-pista
El parc Sunsi Móra, ubicat al costat de l'Escola Bressol Minerva, s'obrirà al públic demà per primera vegada. El seu horari serà de 10 a 21 hores de dilluns a diumenge.

El parc Sunsi Móra no s'ha pogut recepcionar abans per part de l'Ajuntament a causa de l'estat d'alarma. Durant els mesos de confinament algunes de les plantes i de la vegetació han quedat malmeses. La recepció, però, s'ha fet assegurant que l'empresa constructora reposarà les plantes i la vegetació a la tardor, ja que és l'època en què els tècnics indiquen que és més propici fer-ho.

El parc Sunsi Móra compta amb una pista de formigó que pot servir per practicar esports diversos. Ja hi ha instal·lades dues cistelles i està previst que l'empresa constructora també hi instal·li dues porteries i que es pinti el terra per a jocs i altres activitats alternatives. A més, té una zona per passejar i una àrea de jocs infantils. Les papereres, font d'aigua i bancs per seure, s'han seleccionat amb materials integrats i respectuosos amb el medi ambient i amb harmonia amb el paisatge de la zona.

Al parc s'hi podrà accedir a través de les dues portes ubicades al carrer Salvador Espriu i l'horari de les instal·lacions és de dilluns a diumenge de 10 a 21 hores. Es demana respecte per les normes d'ús del parc i pel descans dels veïns.

L'obertura del parc Sunsi Móra s'ha prioritzat precisament perquè la ciutadania pugui gaudir-ne com més aviat millor. De totes maneres, s'està treballant per fer-ne una inauguració oficial quan les circumstàncies ho permetin.