X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 13.08.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Parc Sunsi Móra-pista
El nou parc Sunsi Móra, obert al públic
El parc Sunsi Móra, ubicat al costat de l'Escola Bressol Minerva, s'obrirà al públic demà per primera vegada. El seu horari serà de 10 a 21 hores de dilluns a diumenge.

El parc Sunsi Móra no s'ha pogut recepcionar abans per part de l'Ajuntament a causa de l'estat d'alarma. Durant els mesos de confinament algunes de les plantes i de la vegetació han quedat malmeses. La recepció, però, s'ha fet assegurant que l'empresa constructora reposarà les plantes i la vegetació a la tardor, ja que és l'època en què els tècnics indiquen que és més propici fer-ho.

El parc Sunsi Móra compta amb una pista de formigó que pot servir per practicar esports diversos. Ja hi ha instal·lades dues cistelles i està previst que l'empresa constructora també hi instal·li dues porteries i que es pinti el terra per a jocs i altres activitats alternatives. A més, té una zona per passejar i una àrea de jocs infantils. Les papereres, font d'aigua i bancs per seure, s'han seleccionat amb materials integrats i respectuosos amb el medi ambient i amb harmonia amb el paisatge de la zona.

Al parc s'hi podrà accedir a través de les dues portes ubicades al carrer Salvador Espriu i l'horari de les instal·lacions és de dilluns a diumenge de 10 a 21 hores. Es demana respecte per les normes d'ús del parc i pel descans dels veïns.

L'obertura del parc Sunsi Móra s'ha prioritzat precisament perquè la ciutadania pugui gaudir-ne com més aviat millor. De totes maneres, s'està treballant per fer-ne una inauguració oficial quan les circumstàncies ho permetin.

Diputació de Barcelona
^