Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis Centrals Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum Notícies
Inscripcions obertes fins al 26 de novembre. Actualització 27.11.2020 | Les inscripcions ja estan tancades!

Per promoure l'activitat econòmica i la promoció dels productes típics de Llavaneres, tot i la pandèmia, la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum ha decidit que aquest any el concurs de cuina Llavamasterxef tindrà format virtual i es farà per Sant Andreu. Hi ha quatre premis de 100 euros i hi pot participar tothom. La participació pot ser individual o en grups d'un màxim de tres persones.

                                       Llavamasterxef 2019   Llavamasterxef 2019   Llavamasterxef 2019

Categories de participació i premis

S’estableixen dues categories i quatre premis de 100 € repartits de la següent manera:

a) Llavamasterxef

Adreçat al públic en general. La participació pot ser individual o en grups d’un màxim de tres persones; dues de les quals dues han de ser més grans de 16 anys.

S’hi estableixen tres premis:

  • 1r Premi: Plat de tardor (100,00 €)
  • 2n Premi: Plat amb Pèsol Garrofal (100,00 €)
  • 3r Premi: Les bones postres (100,00 €)

b) Llavamasterxef júnior

Adreçat a infants fins a 15 anys. Tots els participants han de tenir un màxim de 15 anys.

  • 4t Premi: Llavamasterxef Jr (100,00 €)

Barems

  • 1a Prova: Plat de tardor. Lliure composició dels participants a partir d’ingredients típics de la tardor. Es valoraran molt especialment aquells plats elaborats amb receptes tradicionals de Llavaneres com ara la poma farcida. Perquè el plat entri a concurs cal lliurar al jurat un document amb l'explicació detallada de la recepta i dels ingredients que s’han emprat i una fotografia del resultat final, abans de les 24 h del dia 30 de novembre. Opcionalment, també es pot afegir un petit vídeo, d’un màxim de 3 minuts, que l’Ajuntament penjarà a les xarxes socials municipals.
  • 2a prova: Plat amb Pèsol Garrofal. L'organització subministrarà als participants els pèsols, que hauran de ser un dels ingredients del plat a cuinar. Perquè el plat entri a concurs cal lliurar al jurat un document amb explicació detallada de la recepta i dels ingredients que s’han emprat i 1 fotografia del resultat final,  abans de les 24 h del dia 30 de novembre. Opcionalment, també es pot afegir un petit vídeo, d’un màxim de 3 minuts, que l’Ajuntament penjarà a les xarxes socials municipals.
  • 3a prova: Les bones postres. Com bé indica el seu nom, es tracta d’una dolça creativitat en mans dels concursants. Perquè el plat entri a concurs cal lliurar al jurat un document amb explicació detallada de la recepta i dels ingredients que s’han emprat i 1  fotografia del resultat final,  abans de les 24 h del dia 30 de novembre. Opcionalment, també es pot afegir un petit vídeo, d’un màxim de 3 minuts, que l’Ajuntament penjarà a les xarxes socials municipals.

Inscripció i termini

  • La inscripció al concurs és gratuïta i es podrà tramitar a través d'aquest formulari l’endemà de la publicació de la convocatòria i fins al dijous 26 de novembre de 2020 a les 8 h del matí.
  • Els participants que optin al segon premi s’hauran de presentar a l’edifici Ca l’Alfaro el divendres 27 de novembre de 2020, de 9 a 14 h, per recollir els pèsols a cuinar.
  • El jurat estarà format per persones relacionades amb el món de la restauració i del Pèsol Garrofal de Sant Andreu de Llavaneres.
  • El veredicte es farà públic el 10 de desembre de 2020.