Participació ciutadana - Sant Andreu de Llavaneres

Notícies
15.04.2021
La jornada es farà diumenge 9 de maig al matí: inscripcions tancades

Després de la pausa de l'any passat, a causa de la pandèmia, Llavaneres es compromet de nou amb aquesta jornada europea. L'activitat es portarà a terme diumenge 9 de maig al matí. El Let's clean up Europe 2021 es farà per grups i s'assignaran les zones de recollida de residus. A més d'organitzar la jornada del dia 9, l'Ajuntament de Llavaneres fa costat a les accions complementàries que portarà a terme l'alumnat de l'Institut Llavaneres i també el CN El Balís, que organitzarà l'acció dissabte 8 de maig.

Sant Andreu de Llavaneres torna a implicar-se en la iniciativa ‘Let’s Clean Up Europe!’, una gran campanya a nivell europeu que consisteix en la realització d’accions de neteja en espais naturals ubicats o propers als nuclis urbans. Aquesta jornada té com a objectiu fomentar el respecte a l’entorn i el civisme i s’emmarca dins de la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus. Es tracta d’una activitat oberta a tots els públics ideal per aquells que vulguin realitzar activitats familiars. Concretament, Sant Andreu de Llavaneres celebrarà una jornada de neteja de diferents zones verdes del poble.

La participació del municipi en aquesta iniciativa europea ha estat impulsada des de les Regidories de Medi Ambient i Participació Ciutadana, amb la col·laboració de l’ADF Serralada de Montalt. L'organització vetllarà pel compliment de les mesures de seguretat per evitar contagis de covid-19 i cedirà material de treball a tots els voluntaris.

Let's clean up Europe