Notícies
15.04.2021
Llavaneres se suma de nou a la jornada ‘Let's Clean Up Europe!'
La jornada es farŕ diumenge 9 de maig al matí: inscripcions tancades

Després de la pausa de l'any passat, a causa de la pandčmia, Llavaneres es compromet de nou amb aquesta jornada europea. L'activitat es portarŕ a terme diumenge 9 de maig al matí. El Let's clean up Europe 2021 es farŕ per grups i s'assignaran les zones de recollida de residus. A més d'organitzar la jornada del dia 9, l'Ajuntament de Llavaneres fa costat a les accions complementŕries que portarŕ a terme l'alumnat de l'Institut Llavaneres i també el CN El Balís, que organitzarŕ l'acció dissabte 8 de maig.

Sant Andreu de Llavaneres torna a implicar-se en la iniciativa ‘Let’s Clean Up Europe!’, una gran campanya a nivell europeu que consisteix en la realització d’accions de neteja en espais naturals ubicats o propers als nuclis urbans. Aquesta jornada té com a objectiu fomentar el respecte a l’entorn i el civisme i s’emmarca dins de la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus. Es tracta d’una activitat oberta a tots els públics ideal per aquells que vulguin realitzar activitats familiars. Concretament, Sant Andreu de Llavaneres celebrarŕ una jornada de neteja de diferents zones verdes del poble.

La participació del municipi en aquesta iniciativa europea ha estat impulsada des de les Regidories de Medi Ambient i Participació Ciutadana, amb la col·laboració de l’ADF Serralada de Montalt. L'organització vetllarŕ pel compliment de les mesures de seguretat per evitar contagis de covid-19 i cedirŕ material de treball a tots els voluntaris.

Let's clean up Europe

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^