Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis Centrals Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum Agenda 02-11-2021
A càrrec de Marc Jocavi, coach Terapèutic i formador en competències transversals
Adreçat a totes les persones que sentin la curiositat i tinguin la inquietud d'avançar en el seu creixement personal per tal de millorar el seu estat d'ànim i vulguin aprendre mètodes per combatre l'estrès.

L´estrès, especialment laboral i estudiantil, és una de les principals causes de riscos psicosocials. Avui en dia ja és tractat com un problema col·lectiu, i no individual, que afecta a totes les categories professionals i a totes les edats.

Té efectes devastadors en l'àmbit de salut i també en absentisme, rendiment i productivitat i està augmentant la seva incidència i intensitat. Ara mateix, segons dades d'Eurostat, l´estrès és el segon problema de salut més freqüent i, per tant, s'ha d'actuar i fer-li front.

Si posem atenció deliberadament a tot allò que ens succeeix, tal com està passant, com a observador imparcial, sense refusar els sentiments i emocions, sent conscients dels pensaments que pugin sorgir i aprenem a tenir una actitud amable cap a nosaltres mateixos, s´esdevindrà una forma especial d'afrontar la vida i de gestionar les situacions adverses.

El curs Deixa't anar et proporciona aprenentatge en diferents tècniques i eines per combatre les situacions d'estrès, per agafar nous hàbits de comportament i relativitzar les situacions sent conscients del moment present.

METODOLOGIA

Després dels conceptes bàsics desenvolupats per a l'aprenentatge sobre un mateix i la seva relació amb l'entorn, passarem a experimentar, a través d'unes dinàmiques i tècniques, com canvia el nostre estat i el nostre entorn després d'utilitzar-les.