Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Agenda 13-05-2021 Marcs Societat 2021 Forma't 2021
Adreįat especialment a treballadors del sector de restauraciķ i comerį

OBJECTIUS

Cončixer els tipus d'aliments i la contaminaciķ a quč sķn susceptibles.
Aprendre pautes d'higiene, manipulaciķ i manteniment de locals per tal de treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions.
Cončixer la normativa en matčria d'alimentaciķ i altres problemes relacionats amb l'alimentaciķ no derivats de contaminacions com alˇlčrgies i intolerāncies.

CONTINGUTS

  • Els aliments
  • Tipus d'aliments
  • Contaminaciķ microbiana dels aliments
  • Manipulaciķ i higiene alimentāria
  • Higiene del manipulador
  • Higiene del local
  • Prāctiques higičniques per a la manipulaciķ d'aliments
  • Legislaciķ alimentāria aplicable
  • Normativa actual genčrica
  • Aliments alˇlčrgens i intolerāncies