Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis Centrals Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum Notícies

La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Consum i Turisme de Llavaneres proposa, dins del marc de la col·laboració amb el servei de Consum de la Diputació de Barcelona, tres noves accions per aquest 2021 de suport a empreses i consumidors. Són dues xerrades, que es faran a la tardor, i una exposició, que arribarà al mes de novembre.

  • La primera xerrada es farà a la tardor, amb format telemàtic, i se centrarà en els al·lèrgens dels aliments. Més informació, aquí. Què són els al·lèrgens?

Al·lèrgens dels aliments

  • La segona proposta és també una xerrada i s'ha programat per al 28 d'octubre; en aquest cas s'hi aportarà informació sobre requisits mínims exigibles als establiments. Més informació, aquí.

INSCRIPCIONS | Les dues xerrades s'adrecen de manera específica a empresaris i comerciants i les inscripcions ja estan obertes al formulari del cicle Format 2021 (darrer apartat). Cal un mínim de deu persones per poder tirar endavant les xerrades.

  • D'altra banda, adreçada al públic en general, la Regidoria proposa, del 5 al 30 de novembre, visitar l'exposició: 'Lidera el teu consum. Ciutadà actiu, consumidors responsables'. Estarà instal·lada a la Biblioteca municipal de Llavaneres.

    • Aquesta mostra pretén ser un viatge pels cinc sentits que hem de posar com a persones consumidores. Qualsevol persona que compra un producte o contracta un servei per fer-lo servir –no amb un ús empresarial– és un consumidor o consumidora. Conèixer els nostres drets i com els podem exercir ens protegeix, com a persones consumidores, de possibles abusos.

Consum        Consum

Oficina Mòbil del Consumidor

Informem que, de moment, continua aturat el programa de visites de l'Oficina Mòbil d'Atenció al Consumidor i, per tant, les reclamacions s'han de continuar presentant a la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Consum i Turisme perquè les derivi a la Diputació de Barcelona. Ho podeu fer clicant aquí.