Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada NotÝcies Marcs Esportius 2022 Aquest estiu, '100% Esport, a Llavaneres'
Es lliuraran dissabte 17 de setembre al nou Pavellˇ d'Esports Municipal i s'hi reconeixeran els Ŕxits dels esportistes locals i la tasca de promociˇ de l'esport dels clubs

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres organitza cada dos anys els Premis de l'Esport. A causa de la pandèmia, l'any passsat la gala no es va poder celebrar però aquest any sí. La Regidoria d'Esports ja té a punt la propera edició de la festa, que reconeixerà els èxits dels esportistes locals des de setembre de 2019 a l'agost de 2022. Els Premis de l'Esport 2019-2022 se celebraran dissabte 17 de setembre, a les 20 h, al nou Pavelló d'Esports Municipal.

És un esdeveniment social i esportiu que aplega els diferents clubs i associacions esportives del municipi així com els esportistes locals més destacats, amb la finalitat de guardonar i reconèixer la trajectòria i/o els èxits assolits.

La gala s'estructurarà en quatre blocs. En el primer es reconeixerà l'èxit d'esportistes a títol individual; en el segon, d'esportistes que han excel·lit en la categoria d'esport adaptat; en el tercer es guardonaran els equips de clubs; i, per últim, es donarà pas a les mencions especials. En cada bloc de la gala hi haurà una projecció d'imatges dels veïns i entitats que rebran el premi.

Els Premis de l'Esport 2022 serà obert a tothom. La Regidoria d'Esports convida tothom a assistir a l'acte del 17 de setembre. L'objectiu de la convocatòria és reconèixer la qualitat dels nostres esportistes i també la tasca de promoció de l'esport i dels valors que hi té associats.

Premis de l'Esport