X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 09.05.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres prepara els Premis de l'Esport 2022
Es lliuraran dissabte 17 de setembre a la plaça de la Vila i s'hi reconeixeran els čxits dels esportistes locals i la tasca de promoció de l'esport dels clubs

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres organitza cada dos anys els Premis de l'Esport. A causa de la pandèmia, l'any passsat la gala no es va poder celebrar. Aquest any sí, però, que la Regidoria d'Esports ja està treballant en la propera edició de la festa, que reconeixerà els èxits dels esportistes locals des de setembre de 2019 a l'agost de 2022. Els Premis de l'Esport 2022 se celebraran dissabte 17 de setembre, a les 20 h, a la plaça de la Vila. Esports fa una crida entre la població i els clubs esportius que vulguin fer propostes de candidat a ser guardonats. Si teniu propostes, podeu emplenar aquest formulari.

És un esdeveniment social i esportiu que aplega els diferents clubs i associacions esportives del municipi així com els esportistes locals més destacats, amb la finalitat de guardonar i reconèixer la trajectòria i/o els èxits assolits.

La gala s'estructurarà en quatre blocs. En el primer es reconeixerà l'èxit d'esportistes a títol individual; en el segon, d'esportistes que han excel·lit en la categoria d'esport adaptat; en el tercer es guardonaran els equips de clubs; i, per últim, es donarà pas a les mencions especials. En cada bloc de la gala hi haurà una projecció d'imatges dels veïns i entitats que rebran el premi.

Els Premis de l'Esport 2022 serà obert a tothom. La Regidoria d'Esports fa una doble crida: convida tothom a assistir a l'acte del 17 de setembre i demana a clubs i particulars que presentin propostes de possibles candidats a rebre aquests reconeixements. L'objectiu de la convocatòria és reconèixer la qualitat dels nostres esportistes i també la tasca de promoció de l'esport i dels valors que hi té associats.

Llavaneres amb l'Esport

Diputació de Barcelona
^