Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Salut Pública Agenda 19-11-2008
Disseny de Menús Saludables a l'Escola

Continuació segona sessió a Caldes d'Estrac
Objectiu
· Ampliar els coneixements dels assistents en temes de nutrició i dietètica per a l´elaboració de menús equilibrats i saludables.

Objectiu
· Ampliar els coneixements dels assistents en temes de nutrició i dietètica per a l´elaboració de menús equilibrats i saludables.


Programa
- La importància de l´alimentació en l´etapa preescolar i escolar.
- Nutrients i aliments.
- Teoria de les racions i freqüències de consum recomanades.
- Tècniques culinàries i presentació de plats.
- Activitat pràctica de confecció de menús equilibrats.


Persones destinatàries
Professionals de menjadors escolars encarregats de cuina i/o de programar i elaborar menús.


Professorat
Professionals del Centre d´Ensenyament Superior de Nutrició i Dietètica (CESNID).


Durada
6 hores en 2 dies (3 hores/dia)