Botó que mostra/amaga menú lateral
Dimecres
19
novembre
2008
18:00h
Cursos
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Agenda
Curs d'hàbits alimentaris
Disseny de Menús Saludables a l'Escola

Continuació segona sessió a Caldes d'Estrac
Objectiu
· Ampliar els coneixements dels assistents en temes de nutrició i dietètica per a l´elaboració de menús equilibrats i saludables.

Objectiu
· Ampliar els coneixements dels assistents en temes de nutrició i dietètica per a l´elaboració de menús equilibrats i saludables.


Programa
- La importància de l´alimentació en l´etapa preescolar i escolar.
- Nutrients i aliments.
- Teoria de les racions i freqüències de consum recomanades.
- Tècniques culinàries i presentació de plats.
- Activitat pràctica de confecció de menús equilibrats.


Persones destinatàries
Professionals de menjadors escolars encarregats de cuina i/o de programar i elaborar menús.


Professorat
Professionals del Centre d´Ensenyament Superior de Nutrició i Dietètica (CESNID).


Durada
6 hores en 2 dies (3 hores/dia)

Lloc Equipament de Promoció Econòmica de Caldes d'Estrac
Organitza Diputació de Barcelona - Regidoria de Salut de Caldes d'Estrac
Preu -
Tipus d'acte Cursos
Diputació de Barcelona
^