Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada └rea de Serveis a les Persones Cultura i Festes Museu-Arxiu NotÝcies
L'exposiciˇ s'inaugura divendres 13 de gener i es podrÓ visitar fins al 12 de febrer a Can Caralt

El Museu de Llavaneres obre l'any amb una mostra pict˛rica. Del 13 de gener al 12 de febrer, Can Caralt presenta l'obra d'Albert Moleˇn. Aquest llavanerenc es va fer famˇs per haver protagonitzat de nen un anunci de la marca Donuts. Era l'any 1973 i, per tant, aquest 2023 se celebra el 50Ŕ aniversari de l'anunci. Aquesta efemŔride serÓ present en la mostra. L'exposiciˇ s'inaugura divendres 13 de gener a les 19.30 hores.

Albert Moleón va néixer a Barcelona però ha viscut a Llavaneres des de jove. De professió publicista, a causa d'una malaltia, l'any 2000 va haver de deixar la seva activitat laboral i va decidir dedicar-se exclusivament a la pintura, que ha estat la seva gran passió. Des de jove, va participar en cursos acadèmics de pintura, dibuix i arts plàstiques. Se sent molt còmode i inspirat en l'Expressionisme Abstracte i en l'Action Painting Abstracto. Per a Moleón, la pintura és la millor manera d'expressar pensaments, idees i emocions.

La influència de viure a prop del mar Mediterrani l'influeix en el reflex dels colors; i en transmet la llum en les seves obres. La seva pintura reflecteix el seu subconscient i la curiositat que sent per tot allò que l'envolta. Estudia exhaustivament els moviments abstractes i sempre busca l'espiritualitat per a les seves obres.

Més informació de l'artista 

Article a 20 minutos. La impactant història d'Albert Moleón, el nen que anunciava els donuts.

Article a Mundo Arti. Albert Moleón, artista, actor i publicista.

Albert Moleón, l'any 1973

 El cartell 

Cartell