X
Excepcionalitat per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 11.01.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La pintura d'Albert Moleón, al Museu
L'exposició s'inaugura divendres 13 de gener i es podrŕ visitar fins al 12 de febrer a Can Caralt

El Museu de Llavaneres obre l'any amb una mostra pictňrica. Del 13 de gener al 12 de febrer, Can Caralt presenta l'obra d'Albert Moleón. Aquest llavanerenc es va fer famós per haver protagonitzat de nen un anunci de la marca Donuts. Era l'any 1973 i, per tant, aquest 2023 se celebra el 50č aniversari de l'anunci. Aquesta efemčride serŕ present en la mostra. L'exposició s'inaugura divendres 13 de gener a les 19.30 hores.

Albert Moleón va néixer a Barcelona però ha viscut a Llavaneres des de jove. De professió publicista, a causa d'una malaltia, l'any 2000 va haver de deixar la seva activitat laboral i va decidir dedicar-se exclusivament a la pintura, que ha estat la seva gran passió. Des de jove, va participar en cursos acadèmics de pintura, dibuix i arts plàstiques. Se sent molt còmode i inspirat en l'Expressionisme Abstracte i en l'Action Painting Abstracto. Per a Moleón, la pintura és la millor manera d'expressar pensaments, idees i emocions.

La influència de viure a prop del mar Mediterrani l'influeix en el reflex dels colors; i en transmet la llum en les seves obres. La seva pintura reflecteix el seu subconscient i la curiositat que sent per tot allò que l'envolta. Estudia exhaustivament els moviments abstractes i sempre busca l'espiritualitat per a les seves obres.

Més informació de l'artista 

Article a 20 minutos. La impactant història d'Albert Moleón, el nen que anunciava els donuts.

Article a Mundo Arti. Albert Moleón, artista, actor i publicista.

Albert Moleón, l'any 1973

 El cartell 

Cartell

Diputació de Barcelona
^