Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Ocupació Notícies
Les sol·licituds es poden presentar fins al 24 de maig

L'Ajuntament de Llavaneres obre una nova convocatòria de contractació, a través de Plans Locals d'Ocupació, dotada amb vuit llocs de treball. A través del fons de prestació provinent de la Diputació de Barcelona, es contractaran quatre peons i un supervisor de la Brigada Jove, un vigilant de zona blava i un conserge d'equipaments municipals. Paral·lelament, amb finançament propi, s'obre la convocatòria per a la contractació d'un altre conserge municipal.

L'objectiu d'aquest projecte és facilitar l'accés al món laboral a les persones en situació d'atur i amb més dificultats de trobar una feina. Aquesta eina permet que les persones en situació d'atur adquireixin experiència laboral en un entorn real de treball. Els dota de recursos per a la seva inserció laboral; un fet especialment necessari per als col·lectius amb més risc d'exclusió laboral o social.

Plans Ocupacionals 2023: subvencionats amb Fons Propis

Aquesta convocatòria inclou la contractació d'1 conserge per als equipaments municipals.

Plans Ocupacionals 2023: subvencionats a través de la Diputació de Barcelona
Aquesta convocatòria inclou la contractació d'1 Supervisor de Brigada Jove, 1 Vigilant zona blava i 1 Conserge per als equipaments municipals.

Plans Ocupacionals 2023: subvencionats a través de la Diputació de Barcelona  

Aquesta convocatòria inclou la contractació de 4 peons per la Brigada Jove.

Àrea de suport

Documentació