Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Cultura i Festes Agenda 11-08-2023
'Natural Women' és un projecte dedicat a dones músiques que han inspirat la Beth al llarg de la seva trajectòria i del seu camí vital.

Hi trobem cançons com el Time after time de Cindy Lauper, One of us de Joan Osborne o Natural Woman d'Aretha Frankling. Totes elles tenen en comú dues coses, la seva genialitat i la seva notorietat; que fan transportar el públic a moments i experiències que han estat marcades per aquestes sintonies. Alhora, la qualitat dels temes han permès Beth fer-ne versions minimalistes, a veu i piano, per mostrar l'essència de cada cançó sense perdre força expressiva, tot potenciant-ne la calidesa.

Altrament, Joina Canyet (Biure d'Empordà, 1996) acompanya la cantant Beth en la nova etapa dels concerts de piano i veu per presentar el repertori del disc 'Natural Women'.

'Natural Women' és un record, un viatge sonor de dones meravelloses que van lluir en forma de música i cançons. La Beth i la Joina Canyet s'uneixen per acaronar aquest univers i versionen d'una manera noble i personal un repertori ple de dones decidides, artistes talentoses, que sovint no ho van tenir tan fàcil com nosaltres.

Hi haurà servei de Food truck.