X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Divendres
11
agost
2023
22:00h
Música
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Agenda
'Natural Women' amb Beth i Joina Canyet
'Natural Women' és un projecte dedicat a dones músiques que han inspirat la Beth al llarg de la seva trajectòria i del seu camí vital.

Hi trobem cançons com el Time after time de Cindy Lauper, One of us de Joan Osborne o Natural Woman d'Aretha Frankling. Totes elles tenen en comú dues coses, la seva genialitat i la seva notorietat; que fan transportar el públic a moments i experiències que han estat marcades per aquestes sintonies. Alhora, la qualitat dels temes han permès Beth fer-ne versions minimalistes, a veu i piano, per mostrar l'essència de cada cançó sense perdre força expressiva, tot potenciant-ne la calidesa.

Altrament, Joina Canyet (Biure d'Empordà, 1996) acompanya la cantant Beth en la nova etapa dels concerts de piano i veu per presentar el repertori del disc 'Natural Women'.

'Natural Women' és un record, un viatge sonor de dones meravelloses que van lluir en forma de música i cançons. La Beth i la Joina Canyet s'uneixen per acaronar aquest univers i versionen d'una manera noble i personal un repertori ple de dones decidides, artistes talentoses, que sovint no ho van tenir tan fàcil com nosaltres.

Hi haurà servei de Food truck.

Lloc Jardins de Can Caralt, Can Caralt
Organitza Regidoria de Cultura
Tipus d'acte Música
Informació relacionada
Divendres, 25 d'agost de 2023
Divendres, 25 d'agost de 2023
Actuació de teclat i veu.
Divendres, 18 d'agost de 2023
Divendres, 18 d'agost de 2023
Actuació de piano
Divendres, 4 d'agost de 2023
Divendres, 4 d'agost de 2023
Actuació de guitarra
El cicle es farà del 4 al 25 d'agost i inclou quatre concerts d'estils diversos i, com sempre, actuacions a càrrec de l'Escola Municipal de Música
Diputació de Barcelona
^