Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Esports Notícies
El primer equip femení del CE Llavaneres, campió de lliga

Us compartim dues excel·lents notícies de l'esport femení de Llavaneres. L'equip femení de l'Handbol Llavaneres ha pujat a primera catalana i el primer equip femení del CE Llavaneres serà campió de lliga. Des del consistori volem felicitar els clubs i, en especial, les jugadores i tot l'equip tècnic. Un orgull per a Llavaneres!

Diumenge 14 de maig, l’equip femení de l’Handbol Llavaneres Maresme es va situar líder de la classificació de la Fase d’Ascens de 2a Catalana i ja és equip de primera catalana. Ho podeu llegir, aquí. L'Handbol Llavaneres ja havia jugat en 1a Catalana la temporada 2019-2020; però va cedir els drets al Laietà Argentona. La seva vinculació amb aquesta categoria es remunta, de fet, a les temporades 1988-1989, 1989-1990 i 1990-1991. Aleshores va haver de traspassar els drets esportius al Joventut Mataró; durant la temporada 1991-1992, el club va jugar a la capital del Maresme com a Llavaneres JH Mataró.

Handbol

  Èxit del futbol femení  

Pel que fa el CE Llavaneres, el primer equip femení del Club, diumenge 20 de maig, es va proclamar campió de lliga a falta d'un partit per acabar la temporada. 

CE Llavaneres