Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 24.05.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'equip femení de l'Handbol Llavaneres puja a primera catalana
El primer equip femení del CE Llavaneres, campió de lliga

Us compartim dues excel·lents notícies de l'esport femení de Llavaneres. L'equip femení de l'Handbol Llavaneres ha pujat a primera catalana i el primer equip femení del CE Llavaneres serŕ campió de lliga. Des del consistori volem felicitar els clubs i, en especial, les jugadores i tot l'equip tčcnic. Un orgull per a Llavaneres!

Diumenge 14 de maig, l’equip femení de l’Handbol Llavaneres Maresme es va situar líder de la classificació de la Fase d’Ascens de 2a Catalana i ja és equip de primera catalana. Ho podeu llegir, aquí. L'Handbol Llavaneres ja havia jugat en 1a Catalana la temporada 2019-2020; però va cedir els drets al Laietà Argentona. La seva vinculació amb aquesta categoria es remunta, de fet, a les temporades 1988-1989, 1989-1990 i 1990-1991. Aleshores va haver de traspassar els drets esportius al Joventut Mataró; durant la temporada 1991-1992, el club va jugar a la capital del Maresme com a Llavaneres JH Mataró.

Handbol

  Èxit del futbol femení  

Pel que fa el CE Llavaneres, el primer equip femení del Club, diumenge 20 de maig, es va proclamar campió de lliga a falta d'un partit per acabar la temporada. 

CE Llavaneres

Diputació de Barcelona
^