Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis Centrals Governació Agenda 10-07-2023

Cal inscripció prèvia a través d'aquest formulari.

LA FORMADORA
Usúe Madinaveitia és periodista, conferenciant, formadora i coach, especialitzada en conciliació, gestió de l'estrès i reinvenció professional. Està certificada en Coaching Ontològic i acreditada com a Experta Internacional en Valors, especialista al Mapa de l'Estrès i Master coach en Geniotip.

Va crear els moviments #mamiconcilia, #papiconcilia i #miempresaconcilia. El seu activisme per la conciliació i la difusió de bones pràctiques van ser reconeguts per les principals institucions que vetllen per la conciliació a Espanya (Masfamília, ARHOE i Alares), Corresponsables i Madrid Woman's Week.

Actualment facilita que les persones dissenyin una vida d'acord amb els seus valors on puguin desenvolupar el seu talent personal i professional per oferir la seva millor versió al món.

CONTINGUTS DEL TALLER
Has perdut la confiança en tu?
Et costa posar-te en valor?
T'agradaria gaudir treballant?

Neixes amb uns dons que et fan especial. Durant els primers anys de la teva vida, manifestes aquests talents de manera natural. Però, a poc a poc, l'educació reglada i la necessitat d'encaixar en la societat els van apagant. T'oblides de qui ets, perds la confiança en tu i deixes de gaudir amb allò que fas. En aquest taller, connectaràs amb el teu nen interior i reafirmaràs les teves fortaleses innates a través d'un test amb base científica que t'ajudarà a conèixer-te millor, guanyar seguretat en tu i aconseguir més impuls per brillar tant a nivell laboral com personal.