Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada └rea de Serveis a les Persones Cultura i Festes Museu-Arxiu NotÝcies
El Museu de Llavaneres presenta 'Parlar de Silencis' de l'1 al 24 de setembre

El Museu de Llavaneres convida a visitar 'Parlar de Silencis', una selecciˇ de gravat, cerÓmica i pintura de Rosa Solano (Manresa, 1968). La inauguraciˇ es farÓ divendres 1 de setembre, a les 19.30 hores. La mostra es podrÓ visitar a Can Caralt fins al 24 de setembre. 

 L'artista 

Nascuda a Manresa el 1968, Rosa Solano viu i treballa a Barcelona. Amb la seva pintura, ha participat en mostres individuals i col·lectives tant a l'estat espanyol com en d'altres punts del planeta, com Niça, París, Estrasburg, Berlín, Rio de Janeiro i Nova York, entre d’altres. El 2020 va obtenir el primer premi del V Concurs de Concurs de Pintura i Escultura, que organitza biennalment el Museu-Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres. 

La seva obra s'ha fet servir en diverses produccions televisives i cinematogràfiques, entre elles la sèrie ‘Dinamita’ del Tricicle, programes de la productora El Terrat, en temps d'Andreu Buenafuente, i ‘Suspicious mind’ del director Carlos Martín Ferrera.

  L'exposició  

'Parlar de Silencis' és parlar del món de Rosa Solano, és parlar de fragilitat, d'espiritualitat, sensibilitat, pensament, intuïció, essència, gestualitat, memòria, diàlegs amb els objectes, reflexions, idees, compromís, temps oxidat, colors, equilibri, pauses, investigació, emoció, identitats, diàlegs compartint el seu imaginari... 

Els cercles reflexius van estructurant el temps i vida de Solano al seu taller deixant camí als silencis, a l’essència, a la simplicitat de la forma i a la riquesa emocional.

Visita'ns 

  • Dimecres, dijous i divendres, de 17 a 20 h
  • Dissabtes, d'11 a 14 i de 17 a 20 h
  • Diumenges i festius, d'11 a 14 h

Som a Can Caralt, a la carretera de Sant Vicenç, 14, de Sant Andreu de Llavaneres.

 El rètol 

Cartell. Exposició Rosa Solano